top of page

DESPRE NOI

SRI LANKA CONSULTANTS S.R.L. - Cheia Succesului

 

Avem pasiune pentru ceea ce facem.

Suntem în afaceri din 1992, în principal efectuând comerț, export și import între piețele europene și asiatice. Sri Lanka Consultants S.R.L. a fost înființată în 2020, separat pentru a răspunde cerințelor pieței din România. Am ocupat cu succes sute de posturi vacante prin partenerii noștri locali, în poziții de management de nivel mediu, superior și de top, în hoteluri, restaurante, fabrici și șantiere navale etc; Clienții noștri mulțumiți sunt lanțurile alimentare, corporațiile private, industriile de confecții, construcții, producții de cherestea și multe altele.

BAZA DE CLIENTI STABILA

Avem o bază de date cu lucrători calificați și necalificați de care ați putea avea nevoie pentru compania dumneavoastră. Serviciile noastre sunt mai autentice decât concurenții noștri.

CRESTETI CU IDEILE NOASTRE

Obiectivul nostru principal este recrutarea pe teritoriul României. Avem propriile agenții de recrutare înregistrate în Sri Lanka și Polonia. Prin urmare, serviciul nostru este garantat.

Ne-ar interesa, de asemenea, importul și exportul de FMCG.

Echipa noastra este reprezentata si de consultanti profesionisti din turism.

Deoarece suntem foarte conectați cu mulți oficiali guvernamentali din Asia, există mai multe oportunități disponibile pentru investitorii adevărați.

L-ai numit și îl vei avea pentru tine!

Ambasada Sri Lanka

Contacteaza-ne!

bottom of page